Valpolicella DOC Superiore Romano dal Forno
Valpolicella v podání Romana dal Forna se z obyčejného vína stává nejneobyčejnějším zážitkem.
Kategorie: | červená vína |
---|---|
Region: | Benátsko |
Ročník vína: | 2016 |
Objem: | 0,75 l |
Země původu: | Itálie |
Vhodné podávat při teplotě kolem 18° C.
Jeho verze Valpolicelly představuje obrat v zažívaném výrobním postupu. K výrobě se používají hrozny Corvina a Rondinella, velmi krátce vysušené, samozřejmě té nejvyšší, neuvěřitelně dokonalé kvality.
Díky tomu má toto nádherné víno intenzivní vůni, plnotělnatou strukturu a dokonalou vyváženost, s velejemnou nahořklostí třešňové pecky v dochuti, typickou pro Amarone.
Hodí se téměř ke všem masům, tmavým i bílým.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.